Vi bruger Cookies!     

         
 X     
quantumcommunity

Det nye samfund i samfundet

Dette er siden hvor alle svar fra alle der skriver ind på mail vil blive placeret. Så vidt muligt vil svar være uredigeret og i rå form. Dog med det forbehold, at hvis der optræder for meget banden og svovlen, vil det blive redigeret ;-D

 

 

 

Jeg Emilio Claudius vil gerne svarer på et spørgsmål der er så essentielt for Quantum Community. Nemlig spørgsmålet omkring værdi-deling og økonomi. Dette vil måske føre til flere spørgsmål.

Hvordan KAN et samfund eksisterer uden mønten.   

Hvordan løser man så udfordringen med værdi kommunikation med det ”almindelige samfund” altså at et samfund der ikke bruger mønten og et samfund der gør. Jeg ser det som en mulighed for at bygge en form for sluse, eller bro hvor værdi-kommunikationen foregår igennem. Dvs. en sluse hvor mønten bliver transformeret fra værdi til genstande eller service under bevægelsen fra den ene samfundsform til den næste. Jeg ser ikke QC som noget bedre eller værre end det eksisterende system, derfor er det af værdi at der er plads til ubegrænsethed og at forskellige systemer og samfund eksisterer side om side og lader sig inspirerer af hinanden.